Over Overslagbedrijf Haven Born

Een kwalitatieve bedrijfsvoering

Overslagbedrijf Haven Born, afgekort tot OHB, is een onderdeel van Leenaerts Born. OHB is ontstaan uit de behoefte om onafhankelijk van anderen grond-, bouw- en afvalstoffen te kunnen overslaan en verwerken. Hierin is onze visie gelijk aan dat van Leenaerts Born: het leveren van de beste kwaliteit. Een kwalitatief sterke bedrijfsvoering uit zich in onze ogen in het verantwoord omgaan met onze productiefactoren.

Over Overslagbedrijf Haven Born

OHB heeft een eigen loskade, gelegen aan de Franciscushaven te Born. Hier kunnen wij schepen inladen en lossen tot 3000 ton. Het op- en overslagterrein van OHB is ongeveer 35.000 m2 groot, waarvan ca.10.000 m2 vloeistofdicht is ingericht. Met betonblokken is het terrein flexibel ingedeeld in vakken. Dit alles maakt dat er een grote verscheidenheid aan materiaal op- en over- kan worden geslagen. Uiteraard beschikken wij ook over geijkte weegbruggen.

OHB bevindt zich op een zeer gunstige logistieke locatie. Ons terrein is te bereiken via meerdere uitvalswegen, via het water en bevindt zich kort nabij de Belgische en Duitse grens.

Onze dagproductie wordt afgestemd op de vraag. Onze capaciteit in Born kunnen we altijd uitbreiden, doordat we de mogelijkheid hebben om uit te wijken naar een tweede haven.Onze gecertificeerde ijkmeesters kunnen, indien gewenst, de schepen voor u in- en uitmeten.

Leenaerts Born

Leenaerts Born is werkzaam in grond-, weg- en waterbouw, transport en handel in grond- en bouwstoffen. Als familiebedrijf al sinds 1974 een sterke speler in het vak.

Openingstijden

Graag ontvangen wij u op ons terrein in Born. Onze overslaglocatie is gelegen aan de Franciscushaven, aan de Trierveldweg 2, Industrieterrein Holtum Noord te Born. U kunt hier zowel als particulier als opdrachtgever terecht voor de inname van afvalstoffen, handel in bouwstoffen en op- en overslag van grond-, bouw- en afvalstoffen. Bent u van plan een bezoek in te plannen? Bekijk dan eerst onze actuele openingstijden.


Maandag07:00 – 17:00 uur
Dinsdag07:00 – 17:00 uur
Woensdag07:00 – 17:00 uur
Donderdag07:00 – 17:00 uur
Vrijdag07:00 – 17:00 uur
Zaterdag08:00 – 12:00 uur
ZondagGesloten

Waar kunt u ons vinden?